Your Daily Deco började 2011 med en blogg som handlade om loppisfynd. 2014 flyttade Your Daily Deco till Instagram med ambitionen att med bilder inspirera till att inreda second hand. 2019 blev en Your Daily Deco en onlinebaserad butik med showroom som säljer handplockad vintage inredning och design.

Your Daily Deco erbjuder främst inredning och design från 1900-tal, men med äldre och nyare inslag. Här mixas återanvänt med återanvänt oavsett tidsålder. Ambitionen är att erbjuda kvalitativa produkter som kan leva vidare även när du som kund känner dig klar med dem och kanske vill sälja eller skänka vidare. På så sätt kommer det du köper att kunna återanvändas om och om igen.

Jag som har grundat Your Daily Deco heter Jenny Bäckström och är baserad i Huddinge strax söder om Stockholm. Jag har sedan tonåren haft ett brinnande intresse för formgivning och design i allmänhet och 1900-talets sådan i synnerhet. De senaste åren har också hållbarhetsperspektivet blivit ett allt viktigare argument för mig själv att handla och inreda second hand. Jag älskar att gå på skattjakt och nosa fram guldkorn, men vet också att långtifrån alla delar det intresset. Därför känns det extra roligt att genom Your Daily Deco kunna erbjuda en skön mix av unik inredning där urvalet redan är gjort, för att göra det lättare för dig att inreda second hand.

Jag köper i princip endast in produkter som jag själv skulle vilja inreda med hemma. Urvalet är därför relativt smalt och speglar i stort min personliga smak.

Kontakta mig gärna om du letar efter något särskilt som du inte ser i mitt utbud.

Och tack för att du handlar Your Daily Deco!

Augusti 2020//Jenny